AKTUALNOŚCI


Obrazek


Obrazek


Obrazek

Żółto niebieskie kółko

Związane z forum

Moderatorzy: Admin, Moderator

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Marek
wiem wszystko
wiem wszystko
Posty: 2697
Rejestracja: sobota, 19 października 2013, 11:04
Skąd jesteś: Warszawa-Rakowiec
Silnik: 2.5 CRDi (140KM)
Skrzynia: A/T-TIPTRONIC
Napęd: 4 WD AUTO
Rok: 2005
Kolor: czarny
Przebieg (km.): 208000
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times
Kontaktowanie:

Re: Żółto niebieskie kółko

#31 Postautor: Marek » sobota, 27 lutego 2016, 22:28

Nic nie pomaga . Kto bez mojej wiedzy podmienił mi logo !!!!! :angry:

Awatar użytkownika
miro
wiem wszystko
wiem wszystko
Posty: 2733
Wiek: 48
Rejestracja: wtorek, 20 maja 2014, 09:23
Skąd jesteś: Bestwina
Silnik: 2.5 CRDi (140KM)
Skrzynia: A/T
Napęd: 4 WD AUTO
Rok: 2003
Kolor: Srebro
Przebieg (km.): 200000
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times
Kontaktowanie:

Re: Żółto niebieskie kółko

#32 Postautor: miro » sobota, 27 lutego 2016, 22:31

Edgar pisze:Zaś pliku C>Miro>... to chyba nikt z nas nie ma. :hmm: Oprócz Miro. :lol:


Miro pisze:W Win7 u mnie pliki są np.

:palm: :lol:

Awatar użytkownika
Murzyn1313
expert
Posty: 5738
Wiek: 36
Rejestracja: środa, 10 marca 2010, 01:33
Skąd jesteś: Afryka :)
Silnik: 3.8 i V6 (260KM)
Skrzynia: M/T
Napęd: nie dotyczy
Rok: nie dotyczy
Przebieg (km.): 120000
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times
Kontaktowanie:

Re: Żółto niebieskie kółko

#33 Postautor: Murzyn1313 » sobota, 27 lutego 2016, 22:37

Trzeba odznaczyc wpierw w ustawieniach folderu "pokaz pliki ukryte i systemowe", wtedy sie pokażą
Obrazek

Kayne
coś umiem
coś umiem
Posty: 601
Rejestracja: poniedziałek, 7 grudnia 2015, 13:56
Skąd jesteś: Wrocław
Silnik: 2.5 CRDi (140KM)
Skrzynia: A/T
Napęd: 4 WD AUTO
Rok: 2003
Przebieg (km.): 205555
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times
Kontaktowanie:

Re: Żółto niebieskie kółko

#34 Postautor: Kayne » sobota, 27 lutego 2016, 23:34

Generalnie problemem jest to, że obecnie nie jest ustawiony żaden favicon (brak odpowiedniego „wpisu” w nagłówku strony). Adminie, rzuć okiem w panelu administracyjnym. Gdzieś powinna być opcja dodania favicona. Dawno nie używałem phpBB, więc ciężko mi dokładnie powiedzieć, gdzie szukać, ale jak będziesz miał problem z znalazieniem daj znać na PW.

Jak już ustawisz, to wystarczy, żebyś otworzył którąkolwiel ze stron, kliknij prawym przyciskim myszy i wybierz „Skontroluj element” albo „Pokaż źródło strony” i wyszukaj frazę "shortcut". Powinno wygladać mniej więcej tak:

Kod: Zaznacz cały

<link rel="shortcut icon" href="sciezka/do/favicona">


I favicon się powinien wszystkim pojawić. Tobie się wyświetla dlatego, że kiedyś tam otworzyłeś stronę z poprawnie ustawionym faviconem i przeglądarka ściągnęła go, zapisała i teraz domyślnie będzie wyświetlać, póki nie dostanie nowego.


Wróć do „SPRAWY TECHNICZNE FORUM”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość