Obrazek


Obrazek


Obrazek

Domykane szyb

Moderator: Moderator

Wiadomość
Autor
Whiteehead
awansowałem na
awansowałem na
Posty: 29
Wiek: 26
Rejestracja: niedziela, 29 lipca 2018, 09:41
Skąd jesteś: Bydgoszcz
Silnik: 2.0 CRDI (185KM) Sorento3
Skrzynia: A/T
Napęd: AWD
Rok: 2018
Kolor: Biała perla
Przebieg (km.): 4200
Kontaktowanie:

Domykane szyb

#1 Postautor: Whiteehead » środa, 26 września 2018, 15:12

Jest możliwość ustawienia domykania szyb i panoramy z pilota? Bo w opcjach nigdzie nie ma, a z pilota nie funga

dawtow
moja ranga
moja ranga
Posty: 98
Rejestracja: środa, 10 stycznia 2018, 15:45
Skąd jesteś: Nowy Dwór/Zbąszyń
Silnik: 2.5 CRDi (140KM)
Skrzynia: A/T
Napęd: 4 WD AUTO
Rok: 2002
Kolor: czarny
Przebieg (km.): 235000
Kontaktowanie:

Re: Domykane szyb

#2 Postautor: dawtow » środa, 26 września 2018, 16:27

Ooo też by mnie to interesowało :) nawet by mnie zadowoliła opcja zmostkowania kabelków tak żeby przy zamknięciu auta szyby się automatycznie zamykały :)

Awatar użytkownika
Andrzej
wiem wszystko
wiem wszystko
Posty: 2098
Rejestracja: poniedziałek, 15 marca 2010, 07:47
Skąd jesteś: Warszawa
Silnik: 2.5 CRDi (140KM)
Skrzynia: A/T-TIPTRONIC
Napęd: 4 WD AUTO
Rok: 2005
Kolor: niebieski
Przebieg (km.): 320000
Has thanked: 19 times
Been thanked: 77 times
Kontaktowanie:

Re: Domykane szyb

#3 Postautor: Andrzej » środa, 26 września 2018, 16:35

Dawtow , Whiteehead pisze to w sprawie Sorento 3 .
W jedynce mamy to już dawno opracowane.
Moje Sorento
Kia Sorento EX 2.5 CRDI 2003r. złoty, manual Obrazek
Kia Sorento EX 2.5 CRDI 2005r. niebieski, automat tiptronic Obrazek

Obrazek

dawtow
moja ranga
moja ranga
Posty: 98
Rejestracja: środa, 10 stycznia 2018, 15:45
Skąd jesteś: Nowy Dwór/Zbąszyń
Silnik: 2.5 CRDi (140KM)
Skrzynia: A/T
Napęd: 4 WD AUTO
Rok: 2002
Kolor: czarny
Przebieg (km.): 235000
Kontaktowanie:

Re: Domykane szyb

#4 Postautor: dawtow » środa, 26 września 2018, 16:38

A to sorry :) z telefonu przeglądam i mi nie pokazuje jakiego S to dotyczy :idn: Dobra mykam szukać tego co mi potrzeba :)

Awatar użytkownika
Edgar
dobry jak...
dobry jak...
Posty: 885
Wiek: 42
Rejestracja: czwartek, 21 stycznia 2016, 13:06
Skąd jesteś: Katowice
Silnik: nie mam
Skrzynia: nie dotyczy
Napęd: nie dotyczy
Rok: nie dotyczy
Twoje poprzednie Sorento: 2.0 CRDI Sorento 3, AT, AWD, 2016 - Wspaniały wóz !
Has thanked: 30 times
Been thanked: 25 times
Kontaktowanie:

Re: Domykane szyb

#5 Postautor: Edgar » środa, 26 września 2018, 21:54

Tak, jest możliwość dokupienia modułu, możesz sam zamontować ale z racji gwarancji zrobiłbym to w Aso. Poza tym jest już temat o tym.
Obrazek


Wróć do „Pytania i odpowiedzi Sorento III”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość