Pozdrawiam i proszę o poważne podejście do tego problemu.

Moderator: Moderator

" Po co mówić o wojnie, jak jest spokojnie ". Lepiej napiszcie co robicie z wolnym czasem. Ja wymieniłem karnisz, a jutro naprawię piekarnik. Grzałki leżą już dwa miesiące. 

Ale nigdzie indziej nie wychodzę a więc czasu jest dużo więcej. Przesadziłem drzewa, wyprałem i nasilikonowałem pasy bezpieczeństwa, naładowałam akumulator, wymieniłem oświetlenie wnętrza, dorobiłem haczyki na zakupy do bagażnika i haczyk do blokowania w górze podłogi bagażnika, domalowałem dach i reling, sprawdziłem czy działa opuszczanie koła zapasowego, wyśledziłem dziki kabel od plusa i poprawiłem krzywo wiszącą tablicę rejestracyjną, do tego zbudowałem wszystko co się dało z kilku kompletów klocków i złożyłem wszystkie tory i kolejki... a to dopiero początek... aż strach pomyśleć ile jeszcze rzeczy zrobię 

i garażu.
Adam73 pisze:Niestety polak to takie "bydle na opak" powiesz takiemu żeby siedział w domu to na złość wyjdzie . Dlatego ja apeluje "polaku wyjdź z domu rząd i prezydent liczą na Ciebie".

ZygJe pisze:I oszukujcie się dalej, że nic się nie dzieje, a zaraz wszystko się skończy i będzie po staremu...

Napiszcie lepiej czym odkazić skórzaną kierownicę, żeby jej nie zniszczyć. Lub jak w miarę sterylnie przetransportować zaopatrzenie dla chorego na nowotwór i dla dziewięćdziesiątki.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość